Всеки вторник и четвъртък от 16:30ч.
Място: Студио „Анахата“, ет. 6
Водещ: Йордан
Начало: 1 Октомври (вторник)

*Класове за гръб има и всеки вторник и четвъртък от 17:45ч. в студио „Анахата“, ет. 6

Тази практика представлява специализиран йога клас, насочен към хора, които имат нужда от адаптирана йога програма. В Класическата йога практика са включени разнообразни групи асани, които въздействат общо и цялостно. Тук акцента е терапевтичния аспект на йога върху гръбнака, ставите и мускулите. Включени са допълнителни упражнения, които подпомагат изпълнението на йога позите и обогатяват тяхното въздействие, като развиват и стимулират мускулите в тялото, подобрява вътрешния тонус и влияят върху добрата форма на гръбначния стълб.
Този клас е подходящ за всеки, който има статична работа – на компютър, в офис или просто чувства, че движенията му са ограничени и понякога се чувства схванат от стоене на едно място, а също така и за хора които имат болки в кръста или имат дискова херния, болки в гърба и врата и други подобни притеснения.
В тези класове чрез добре подбрани упражнения, голяма част от които са от йога, се увеличава силата на мускулите. Работата с гръбнака, коремните мускули и въобще цялостната мускулатура, води съответно до постигане на крайния резултат – подобряване на подвижността на тялото, тонизиране на мускулите и усещане за добро настроение.
Продължителност: 60 мин.
 
Цена:
– Еднократно посещение – 12лв.
– С карта на Хридая – 9лв.
*Работим с карти „Мултиспорт“ и „Кулфит“ 
 
Записването е предварително – 0887019520