Ако трябва да опишем БОУЕН терапията в едно изречение, това е техника, която дава възможност на тялото да се самолекува и връща неговия баланс.
На практика ви се „случват“ уникални нежни движения в определени места по тялото, редувани с паузи, които карат главния и гръбначния мозък да дадат отговор за корекция, баланс и лечение.
Благодарение на работата на ниво фасция (съединителната тъкан, която обхваща всичко в тялото) този отговор обхваща цялостно тялото ви, а не само конкретната област, в която съществува проблем.
Начинът на изпълнение на тези движения възвръща клетъчната памет до едно балансирано и отпуснато ниво.
Вегетативната нервна система, (която контролира 80% от функциите на нашето тяло), се връща в равновесие и това ни носи спокойствие. Постига се фаза на дълбока релаксация, в която течностите и хранителните вещества се абсорбират по – добре, отпадъчните продукти се изхвърлят и клетките имат възможност да се регенерират.
В това състояние на отпуснатост често се освобождават и емоционални застои. На повърхността изплуват преживявания, които да бъдат освободени.
Така че, ако търсите решение за: схванати рамене, болки в кръста, женско неразположение, емоционален срив или нещо друго – това събитие е за вас. Тази среща може да даде липсващата част от пъзела.
Ще разберете какви са ползите от техниката? Как действа тя на тялото и духа? Ще говорим повече и за конкретни проблеми, които може да реши на физическо и емоционално ниво.
И най – вече всеки ще има възможност да усети на място въздействието на тази уникална терапия и да припознае БОУЕН като „неговото нещо“.
 
Какво ви е необходимо, за да участвате?
– Удобни дрехи
– Одеялце или шал за намятане
– Бутилка с вода
Заповядайте!
 
Цени и записване:
Местата са ограничени до 12 човека.
Такса за участие – 15лв.
Записването е предварително по телефон или Вайбър: Мария Георгиева – 0898524302